Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


15 de Juny, 2017


La Fundació Privada Reddis ha col•laborat amb el Taller Baix Camp per tirar endavant un projecte audiovisual entre els usuaris del centre ocupacional de Víctor Català.
Una quinzena de nois i noies estan aprenent gràcies a aquesta iniciativa a gravar vídeos i a editar-los, a fer entrevistes i notícies, amb l’objectiu que puguin convertir-se en reporters del Taller Baix Camp. La subvenció de la Fundació reusenca ha permès l’adquisició de cinc tablets, un ordinador portàtil i una càmera de fotos per poder dur a terme aquesta activitat. Una altra de les intencions d’aquest taller audiovisual és que els nous ‘reporters’ s’encarreguin de fer vídeos dels diferents grups del centre ocupacional per poder ensenyar-los als pares i que puguin veure com treballen els seus fills a més, d’elaborar petits vídeos que pengen al facebook del Taller Baix Camp.
La responsable de la Comissió Social de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda, i la Patrona de la mateixa Fundació, Carme Ferrer, acompanyades del director general del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués, han volgut conèixer d’a prop aquest projecte que han ajudat a fer possible, compartir una estona amb el grup i també visitar les instal•lacions del centre ocupacional.