Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


13 de Setembre, 2017


Els usuaris del centre ocupacional han pogut viure l’experiència de veremar en una de les finques que el Taller Baix Camp gestiona a Marçà. Els nois i noies, acompanyats dels professionals que treballen a la vinya, han ajudat a tallar i a collir el raïm, i ho han fet amb les seves mans. La verema a mà garanteix una selecció del raïm més acurada que permet fer vins de més qualitat al celler. Aquest raïm, un cop veremat s'ha portat a la Cooperativa Falset-Marçà amb qui el Taller Baix Camp treballa conjuntament.

Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte ‘TBC Vinícola’ que les dues entitats van iniciar junts fa uns mesos. A més, el Taller Baix Camp compta amb una unitat laboral que gestiona tot l’àmbit de logística i manipulat de la cooperativa.

L’any passat, i fruït d’aquesta unió entre les dues entitats, ja es va comercialitzar a nivell intern un vi solidari produït per la cooperativa, on el disseny de l’etiqueta i l’etiquetatge el van realitzar els usuaris del centre ocupacional del Taller Baix Camp. Aquest tipus de col•laboracions volen aconseguir la major inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel•lectual.