Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


5 de Octubre, 2017


El CF Reus i el Taller Baix Camp han arribat a un acord que permetrà que els nostres esportistes puguin jugar a LaLiga Genuine. Aquesta competició està integrada per equips de persones amb discapacitat intel•lectual i en la qual participen clubs històrics com l’Athletic Club, l’Espanyol, l’Atlètic de Madrid, la Reial Societat o el Nàstic de Tarragona.

Aquest dimecres el president del CF Reus, Xavier Llastarri i el director general del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués han oficialitzat aquesta col·laboració davant els mitjans de comunicació. En la presentació oficial del nou conjunt Genuine han participat també dos dels 16 jugadors que integren l'equip, el Marcos Zueras i el Joan Gómez, i un dels entrenadors, l'excapità del Reus, David Sangrà que a la vegada és monitor del SOI del Taller Baix Camp.

La Lliga Genuine es disputarà en quatre fases al llarg de la temporada que es duran a terme a diferents seus. La primera trobada es jugarà ja aquest cap de setmana a Vila-real i posteriorment a Tarragona, Mallorca i Vigo. Una iniciativa que suposa una gran oportunitat per als nostres esportistes, els quals l’han acollit amb molta il•lusió i ganes a més, és una experiència única per viatjar, gaudir i portar el nom del CF Reus arreu de l’estat. A banda de LaLiga Genuine, el club Baix Camp seguirà disputant com cada temporada les diferents competicions de l’ACELL, com la lliga interclubs de futbol sala o el campionat de Catalunya.