Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


8 de Novembre, 2017


El Taller Baix Camp ha presentat aquest dimarts el calendari solidari 2018 al Centre Ocupacional de carrer Canal. Enguany hem comptat amb la col•laboració de la Fundació Port Aventura que ens ha ofert les seves instal•lacions per fer les fotografies i envoltats dels personatges més populars del parc temàtic com el Triki, la Betty Boop o el Woody que ha estat un dels protagonistes de la presentació i que s’ha fotografiat amb els assistents.
L’acte ha comptat amb la presència del  president de la Fundació Port Aventura, Ramon Marsal, que ha destacat la importància de donar suport a aquest tipus d’iniciatives per tal de sensibilitzar a la societat i que ha deixat la porta oberta a futures noves col•laboracions amb el Taller Baix Camp. Per la seva banda, el director general de l’entitat reusenca, Josep Ramon Nogués ha agraït a la Fundació Port Aventura la seva predisposició a l’hora de tirar endavant aquest calendari solidari que servirà per recaptar fons que es destinaran als projectes que es duen a terme amb les persones amb discapacitat intel•lectual de l’associació.
El fotògraf Txema Morera és l’autor de les fotografies del calendari en el que apareixen un grup d’usuaris del Taller Baix Camp i es vendran a 3€.