Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


1 de Febrer, 2018


L’Obra Social ”la Caixa” va renovar divendres passat l’acord de col•laboració per desenvolupar el programa Incorpora amb 11 entitats socials de Tarragona dedicades a la integració laboral de persones amb dificultats especials per trobar feina, i entre les que es troba el Taller Baix Camp.

Incorpora té com a objectiu principal construir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral amb la finalitat de crear un clima d’entesa i col•laboració entre ambdues que redundi en oportunitats per a les persones que més ho necessiten.
Incorpora ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa, en aquest cas centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat, com ara persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, aturats de llarga durada i exreclusos, entre d’altres.

Durant l’any 2017, el Grup Incorpora Tarragona va facilitar un total de 722 llocs de treball a persones en risc o situació d’exclusió, gràcies a la col•laboració de 307 empreses tarragonines.

(FOTO: Obra Social 'la Caixa')