Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


21 de Maig, 2018


L’Obra Social ‘La Caixa’ i el Taller Baix Camp han arribat a un acord que permetrà ampliar els nombre d’usuaris que faran equitació adaptada. Enguany s’ha incrementat el nombre de persones ateses al centre ocupacional per això, el Taller Baix Camp s’ha vist amb la necessitat de crear dos grups més que es beneficiaran d’aquesta activitat.

L’equitació adaptada és una eina important que ajuda a treballar aspectes com l’autonomia personal, el control de les emocions, l’equilibri o la capacitat d’atenció. Aquesta activitat té molt bona acollida entre els usuaris i proporciona molts bons resultats ja que atorga una estimulació integral a la persona mitjançant el contacte físic amb el cavall, tant a nivell psicològic i emocional, potencia la seva l’autoestima i la confiança i la seva sensació d’independència.

Seran 43 persones del centre ocupacional qui es beneficiaran d’aquesta activitat que es desenvoluparà setmanalment, en sessions d’una hora, i en grups de 8 usuaris. L’equitació es du a terme a les instal•lacions de la hípica QdB Quadres d’en Blai de Riudoms i està dirigida per una terapeuta.