Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


25 de Novembre, 2018

Prop de 1000 persones han participat avui a la primera caminada solidària que hem organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Reus.

Tot i que el dia ha començat amb una mica de pluja, al final ha sortit el sol i hem pogut gaudir d'una jornada d'esport i festa. A les 10h. ha arrancat la caminada des del centre ocupacional de Víctor Català i abans de les 12 del migdia ja han arribat els primers caminants. Després de la caminada els participants han pogut gaudir de diferents activitats, com ballar a ritme de zumba, un vermut electrònic amb la música de DJ John J Noils, una fideuà, o guanyar regals al sorteig que hem fet gràcies a diferents patrocinadors que han col·laborat amb nosaltres. També ens ha acompanyat la colla castellera Xiquets de Reus que amb l’ajuda d’alguns caminants han fet dos pilars de quatre per animar la festa del Taller Baix Camp.

Aquesta primera caminada solidària ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, dels sponsors i dels voluntaris que amb la seva ajuda han fet que aquest esdeveniment hagi estat una realitat. L’objectiu principal de la nostra caminada era recollir fons per crear una sala multisensorial per a les persones que atenem i millorar així, la seva qualitat de vida. A més, també ha estat un dia de portes obertes de la nostra associació, perquè volíem mostrar a la ciutadania la feina que fem i les nostres instal·lacions.