Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


10 de Desembre, 2018


Aquesta tarda s’ha fet la inauguració de l’exposició ‘L’art amagat del Taller Baix Camp’, un recull d’obres fetes per persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra associació i que recorrerà els centres cívics de la ciutat de desembre al proper maig.

A l’acte, que s’ha dut a terme al centre cívic del Carme, han assistit molts dels autors dels dibuixos que han explicat al públic les seves obres i com les havien fet, el president del Taller Baix Camp, Jaume Verge i el director general, Josep Ramon Nogués. També l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha volgut fer acte de presència i ha destacat les habilitats artístiques dels artistes del Taller Baix Camp. Per la seva banda, la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, s’ha mostrat encantada amb la mostra d’obres, que es podrà visitar al hall del centre cívic del Carme fins a finals de mes, i ha obert les portes dels centres cívics de Reus per futures propostes de la nostra entitat.

Aquesta exposició, que recull 11 obres realitzades per persones amb discapacitat intel·lectual tant del Centre Ocupacional com del Centre Especial de Treball, sorgeix arrel de la participació en el concurs de pintura, ‘El Balcó de les Arts’, un certamen destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, que organitza la Fundació Setba des del 2011. Amb aquesta exposició itinerant es veuen reflectides les capacitats artístiques d’aquestes persones, que mitjançant les arts plàstiques s’han expressat cadascú lliurament i amb la temàtica que ha volgut. Es poden veure des de dibuixos en aquarel·la fins a llapis, i des d’un paisatge, una ciutat, un safari, ocells i arbres, fins a una fidel imitació de ‘Noia a la finestra’ de Salvador Dalí feta per l’usuari del centre ocupacional, Jonathan Carrasco. L’exposició servirà també per donar a conèixer la nostra entitat a tots els visitants que passin pels centres cívics de la ciutat durant els propers mesos.