Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


12 de Desembre, 2019
Un any més, el Taller Baix Camp ha format part del Programa de Gestió Alimentària, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Aquesta iniciativa, que va començar l’any 2012, permet donar una segona oportunitat als aliments que, tot i ser aptes per al consum, queden fora del circuit comercial de la gran distribució.
El Taller s’encarrega de la recollida, triatge i transport dels aliments als centres de distribució, per tal que puguin arribar el mateix dia a les persones que tenen dificultats per posar un plat a taula.  Actualment i amb el que portem d’any, a la planta del Taller Baix Camp s’ha recuperat un 86% dels aliments recepcionats diàriament.
Aquesta iniciativa, pionera al territori, ha aconseguit recuperar des del seu inici fins l’actualitat unes 1.071 tones d’aliments.
A banda dels vessants solidari i social, el projecte també incideix de manera positiva en l'àmbit mediambiental. La iniciativa es basa en l'aprofitament d'aliments i això suposa minimitzar els residus que es generen.