Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


13 de Desembre, 2019
CaixaBank ha posat en marxa aquestes Festes la Campanya Nadal Solidari. A Reus, l’entitat beneficiària serà el Taller Baix Camp. Durant tot el temps que duri la campanya, del 2 de desembre fins el 5 de gener, 1 € per cada 30 euros de compra realitzada amb targes de CaixaBank als establiments de Reus, anirà destinat al Taller Baix Camp.

Els diners recaptats faran cap al nostre projecte d’estimulació cognitiva i ens ha de permetre instal·lar dues pantalles interactives de grans dimensions als nostres centres ocupacionals. Aquestes pantalles tenen una finalitat molt concreta: oferir la possibilitat a totes les persones ateses als nostres centres ocupacionals, de treballar amb les plataformes Neuronup i GABLE, a través de les quals podem millorar aspectes tan diversos com l'equilibri, la coordinació, l'orientació, la memòria, el llenguatge, la capacitat d’escolta, la higiene personal...

Les grans dimensions de les pantalles fan més accessibles les activitats de les plataformes a les nostres usuàries i usuaris (molts dels quals amb dificultats de mobilitat i/o de visió).

La nostra entitat compleix enguany 40 anys dedicats a oferir suport i oportunitats a les persones amb discapacitat intel·lectual. El que van començar unes poques famílies de Reus per millorar la qualitat de vida dels seus fills, actualment dona servei a més de 300 famílies, ocupant a més de 200 persones discapacitades, 150 de les quals amb especials dificultats.