Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


26 de Juny, 2018


Després de la bona acollida que han tingut les classes de teatre que fem al nostre centre d’oci, el Punt de Trobada, s’ha decidit ampliar aquesta activitat al centre ocupacional de Víctor Català.
Cada dilluns una quinzena d’usuaris assisteixen a les classes que imparteix l’actriu reusenca, Helena Tarragó. Aquesta activitat està plantejada per a que els nois i noies gaudeixin d’un temps d’expressió personal, no dirigit. La monitora no marca un únic camí, cadascú ha d’anar investigant i descobrint què pot fer i com fer-ho. Una bombolla de llibertat, on ells mateixos van adquirint algunes tècniques que els acompanyen en aquest procés continu de potenciar la seva capacitat d’expressió.

Les classes s’estructuren amb un escalfament inicial i un relaxament final que ajuda a cohesionar el grup, i a crear pautes per posar-se en situació inicial i de desconexió final. Durant aquest temps es treballa l’expressió corporal, els personatges, la veu i el cant, que estarien relacionades amb l’àrea de la logopèdia, la comunicació i l’expressió, i el teatre i la dansa, que estarien relacionades amb l’autoconeixement.

El més important i l’objectiu general del Taller baix Camp amb aquestes classes d’expressió artística és dotar als usuaris de temps de qüalitat mentre siguin al centre ocupacional.