Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


23 de Octubre, 2019
Des del Taller Baix Camp i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus organitzarem el proper 17 de novembre la nostra II Caminada Solidària.

En aquesta segona edició, s'espera superar l'èxit de l'any passat, en al que van participar gairebé 1000 persones. Per això, enguany comptem amb l'actuació dels membres de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol que ens interpretaran cançons del seu repertori.

L’objectiu principal de la nostra caminada és recollir fons per poder acabar alguns projectes, com la creació del Jardí Sensorial a Masia Roig, que dona continuïtat a la sala multisensorial, que gràcies als fons recollits amb la cursa de l'any passat, hem pogut presentar fa pocs dies.

Ens agrada explicar què fem i com treballem. Per aquesta raó, la caminada sortirà i tindrà la meta al centre ocupacional de Víctor Català i passarà per dins d’una de les nostres residències, la llar Masia Roig i pel carrer Joan Oliver, on tenim ubicat el centre especial de treball.

Com l'any passat, hem aconseguit reunir un bon nombre de voluntaris, entre professionals de la nostra associació, famílies i usuaris per ajudar durant la caminada, a més de tots els sponsors que un any més ens donen suport.

Desitgem que sigui una jornada inoblidable i per això, un cop finalitzada la caminada hem preparat una gran festa on gaudirem de la música d’un DJ, farem un vermutet, i qui ho vulgui, també podrà dinar. A més, tindrem un sorteig de diversos productes cedits per les empreses col·laboradores.

Com a record de la caminada també donarem una bossa del caminant, estampada pels usuaris de la nostra Entitat, amb diferents productes i artesania del nostre Taller ocupacional.

Participar a la caminada és gratis però heu de formalitzar la vostra inscripció a:
https://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/info-caminades

Podeu col·laborar amb nosaltres de diferents maneres. Per una banda, podreu adquirir diferents tiquets per participar al sorteig, pel vermut o per un dinar que farem al nostre Centre Ocupacional, o adquirint un buff commemoratiu de la caminada.

Preu dels tiquets:

Dinar 6€
Tubular de coll conmemoratiu 5€
Got de vermut 1€
Número sorteig 3€

Venda anticipada dels tiquets als nostres punts habituals:

Centre Ocupacional · C. Víctor Català, 31 
Administració · C. Joan Oliver 28-30 
Punt de trobada · C. Antoni Bofarull 8 

Us anirem actualitzant tota la informació als nostres prefils de Facebook, Twitter i Instagram i aqui mateix a la nostra web.