Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


2 de Gener, 2020
Fa pocs dies que s’ha donat a conèixer el llistat dels 10 candidats a convertir-se en Imprescindible de l’any, i el Taller Baix Camp està en aquesta llista.
Canal Reus TV va donar a llum el 2013 els Premis Imprescindibles. L’objectiu no era altre que guardonar les persones, projectes, entitats o iniciatives que havien ajudat a configurar Reus i el Baix Camp.
Enguany torna a posar sobre la taula el llistat de les entitats i associacions imprescindibles del territori. I estem molt contents i orgullosos perquè la nostra entitat ha estat una de les 10 propostes més votades d’entre les moltes candidatures que s’han presentat.
Ara, aquest llistat dels 10 candidats està sotmès a la votació popular, per triar el més imprescindible, que es desvelarà eI proper dissabte 25 de gener en una gran gala al Teatre Fortuny de Reus.
Fins el dia 12 de gener, qui ho vulgui pot emetre el seu vot a través del web dels Imprescindibles: http://elsimprescindibles-canalreustv.cat/
I fins el dia 4 de gener, a les urnes instal·lades als Mercats de Reus també es podrà dipositar el vot i alhora, entrar en el sorteig de diversos premis.