Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


20 de Gener, 2020
Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, Josep Ramon Nogués i Jaume Verge, director general i president del Taller Baix Camp, i Jordi Salvadó, vicepresident del Reus i coordinador de la festa-torneig han acomiadat el gegantó del Joan Petit.

El Taller Baix Camp ha volgut acomiadar la iniciativa solidària amb un donatiu de 100 espelmes amb el logotip de la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER, que ja aniran cap a Vilafranca, la propera seu de la festa-torneig. Aquestes espelmes estan fetes artesanalment per les persones ateses al Centre Ocupacional del Taller.

El Joan Petit s’ha acomiadat avui de la ciutat de Reus per seguir el seu camí a Vilafranca aquest 2020. En un acte conjunt amb el Taller Baix Camp, el Reus Deportiu ha fet pública la recaptació final de 56.006,96€ que s’han recollit durant l’any a la capital del Baix Camp.

Durant l’acte de comiat del Gegantó, el Taller Baix Camp ha presentat els seus dos nanos, construïts per les persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional. Els dos nanos són una rèplica d’Els Catalans, una de les parelles de nanos de Reus. En aquest acte han fet la seva primera aparició pública i, a partir d’ara, esdevindran els emblemes del Taller en tots els actes i celebracions solidàries en què participi.