Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


17 de Març, 2020
Per tal de preservar la salut dels nostres usuaris/es, dels nostres treballadors/es i de les seves famílies, i poder fer front així a l’expansió del coronavirus COVID-19, el Taller Baix Camp ha pres la decisió d’aturar tota la seva activitat, excepte aquells serveis essencials per als nostres usuaris i per a la comunitat en general.

Així doncs, segueixen operatives les nostres llars-residència, que continuaran donant l’atenció necessària a les  persones residents, les 24 hores al dia i els 7 dies a la setmana. També continuarà en funcionament el servei de bugaderia que atén a les nostres llars-residència, residencies de gent gran i altres serveis sanitaris. També mantenim operatiu el programa de Gestió Alimentària per tal de poder continuar subministrant aliments a les persones més vulnerables de la ciutat.

Entenem que ens trobem davant d’una situació completament nova i excepcional que ens obliga a prendre mesures excepcionals. Per aquest motiu, s’està treballant per buscar la millor solució temporal per als treballadors i treballadores, mirant de conciliar les necessitats de servei amb la imprescindible reducció de la mobilitat que ens demanen les institucions governamentals i la sobtada i evident disminució del volum de treball. Volem agrair a tots els professionals, treballadors i col·laboradors de la casa el seu esforç i la seva generositat davant d’una situació que fins avui desconeixíem. Estem convençuts que amb l’esforç, el capteniment i la col·laboració de tothom, podrem fer front a aquesta nova amenaça i podrem tornar a la normalitat ben aviat.