Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


21 de Març, 2020
Malauradament hem d’informar del primer cas positiu confirmat de COVID-19 al Taller Baix Camp. Es tracta d’una persona atesa en una de les nostres llars-residència i que es troba ingressada a l’Hospital de Sant Joan de Reus.
Els professionals de la llar han actuat en tot moment seguint els protocols d’actuació del Departament de Salut. Els prop de 40 usuaris que atenem en aquests moments estan confinats a les llars-residència, i  els 30 treballadors que han tingut contacte recentment amb la persona contagiada es troben preventivament als seus domicilis, mentre esperem les indicacions del Departament.
Per damunt de tot, volem agrair a totes i tots els professionals que estan aquests dies atenent a les persones a les llars, la seva professionalitat, el seu compromís i el seu sentit de la responsabilitat. Posen l’atenció a aquestes persones per davant de la seva pròpia salut.
El Taller Baix Camp va decidir prendre mesures preventives fins i tot abans que el Departament de treball, afers socials i famílies així ho dictaminés. Es van tancar tots els Centres Ocupacionals i els usuaris de les llars-residència van quedar confinats a les respectives llars. Tot i això, malauradament no ha estat possible contenir la propagació del virus.
ACLARIMENT COVID_19: Per tal de respondre a alguns dubtes i consultes que hem rebut, volem insistir que només s'ha donat un cas, localitzat a una de les llars-residència (Masia Roig) i que, obviament, els tutors i familiars de tots els residents han estat ràpidament i degudament informats.
Seguim prenent totes les mesures que tenim al nostre abast per protegir, tant als nostres usuaris com als treballadors que en tenen cura. No és una situació gens fàcil i els recursos de què disposem són ara mateix molt escassos. Per això volem agrair de nou la professionalitat, la predisposició i la responsabilitat dels equips d’atenció directa per afrontar aquesta greu crisi.
La nostra prioritat és el benestar de les persones ateses i dels equips de professionals que n'estan a càrrec i sempre, com no pot ser d'altra manera, informem immediatament els tutors de les persones ateses si es produeix qualsevol canvi.