Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


29 de Maig, 2020
Amb aquesta campanya que ha iniciat l’entitat a través de les xarxes socials, es vol sensibilitzar sobre la necessitat de mantenir una bona higiene de mans per prevenir els contagis d’infeccions com el COVID_19 o d’altres com la grip o el refredat, que també es transmeten amb molta facilitat.
Els sabons de mans són un dels productes artesans que elaboren les persones amb discapacitat intel·lectual al Taller Baix Camp. Per això es va pensar que aquesta podia ser una bona manera de promoure un hàbit tant important per a la salut i, alhora, recollir fons per fer front a les despeses sobrevingudes que ha hagut d’assumir l’entitat durant la pandèmia.

L’arc de Sant Martí: la imatge icònica de la pandèmia.

La imatge que ha escollit l’entitat per als seus sabons és l’arc de Sant Martí, que ha esdevingut la imatge icònica de la pandèmia. A més, és una imatge atractiva i divertida per fomentar l’hàbit de la neteja de mans entre els més menuts. Introduir els hàbits a través del joc és una molt bona manera de consolidar-los. 
Durant la fase més dura de la pandèmia i amb la falta de respostes i de suport per part dels governs, el Taller Baix Camp va haver d’assumir el sobre-cost per la compra d’equipaments de protecció individual (EPI) per donar el màxim de garanties a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses per l’entitat a les seves residències.
A més, ara que es va acostant el retorn a la nova normalitat cal seguir invertint per adequar les instal·lacions i la manera de treballar per garantir les mesures de protecció i seguretat de les persones que atén l’entitat i els seus treballadors.
Aquests sabonets artesanals amb la imatge de l’arc de Sant Martí es poden encomanar a través del telèfon 672366920 (també per whatsapp) o a través del correu electrònic artesaniaco@tallerbaixcamp.org, a un preu de 3 €.