Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


29 de Octubre, 2020
Durant aquest estiu, des de l’escola Pare Manyanet de Reus es van posar en contacte amb el nostre servei d’intermediació laboral, ja que els calia incorporar una persona al seu equip. D’entre totes les persones beneficiàries del Programa Incorpora de la nostra entitat, vam valorar que era un lloc de treball que s’ajustava a les característiques i necessitats de l’Ainara i, després de diverses entrevistes i de valorar-ho conjuntament amb ella, finalment, aquest curs ha començat a treballar a l’escola com a monitora.

Aquesta cerca d’oportunitats laborals per a persones amb algun tipus de discapacitat és una de les tasques que duem a terme al Taller Baix Camp. La col·laboració amb el Programa Incorpora de “la Caixa” ens situa com a pont entre persones a les que és molt difícil accedir al mercat laboral i empreses i entitats que, com l’escola Pare Manyanet, tenen un compromís ferm amb la responsabilitat social.

Malgrat el context tan complex que ha provocat la pandèmia durant el que portem d’any, a través del Programa Incorpora no hem deixat d’atendre sol·licituds, tant per part d’empreses i entitats, com de persones amb discapacitat que volen incorporar-se al mercat laboral. 

El Programa Incorpora fa més de 10 anys que està en funcionament i en el que portem d’aquest 2020, a través de la nostra entitat, el programa ha atès 137 persones, ha gestionat 64 ofertes de treball, i ha aconseguit formalitzar 43 insercions com la de l’Ainara a l’Escola Pare Manyanet.
En un mercat laboral tan complex com l’actual, aconseguir oportunitats de feina -tant temporals com indefinides- per a les persones amb algun tipus de discapacitat és una tasca importantíssima i que les ajuda a millorar la seva qualitat de vida.