Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Actualitat
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Notícies


26 de Novembre, 2020
Els processos d’inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual s’ha convertit en un punt de reflexió dels Estats Membres de la Unió Europea. El desenvolupament de la seva autonomia ha de convertir-se en quelcom habitual per tal d’afavorir el seu creixement personal.

Al Taller Baix Camp estem convençuts que afavorir l’autonomia de les persones que atenem és imprescindible per al seu desenvolupament. Per aquest motiu ens hem involucrat en el projecte Co-Education in Green, que vol aconseguir una millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat mitjançant la innovació en les instal·lacions que els acullen. Un dels temes que es treballaran en aquest projecte d’abast europeu és la implementació del concepte teòric de Jardí Sensorial, prenent com a referència el desenvolupament i evolució del nostre jardí de Masia Roig.

El passat 9 de novembre i de forma virtual, va tenir lloc el primer meeting internacional amb el qual es va iniciar formalment aquest projecte.

Per conèixer més novetats relacionades amb el programa europeu Co-Education in Green, esteu atents a les futures publicacions.

Construïm igualtat.