CONSTRUIR IGUALTAT: LA NOSTRA RAÓ DE SER

 

Moltes gràcies! Si has arribat fins aquesta pàgina, és perquè has volgut que el teu regal o la teva celebració sigui, alhora, una oportunitat perquè les persones amb discapacitat intel·lectual del Taller Baix Camp puguin fer un pas més en la seva integració, la seva autodeterminació i el seu creixement.

  

Què és el Taller Baix Camp?

El Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp.

El nostre model d’entitat aposta decididament pel suport integral i de qualitat a les persones amb discapacitat intel·lectual, treballant per oferir tots els suports i oportunitats que necessitin per dur un vida feliç i el més independent i normalitzada possible, des de la finalització de l’etapa escolar fins a la vellesa.

 

El nostre valor més preuat són les persones i les seves capacitats.

Des de fa més de 40 anys al Taller Baix Camp, totes les accions i projectes que realitzem estan centrats en la persona, atenent les seves demandes i necessitats, cercant i oferint-los els suports necessaris per a aconseguir la seva màxima integració social, laboral i personal.

Els centres ocupacionals -els nostres obradors- són els espais on, mitjançant l’artesania que t’oferim, treballem i potenciem de manera individualitzada les capacitats de cada persona. Quan la integració en l’entorn laboral ordinari no és viable, l’ocupació terapèutica esdevé una de les millors eines d’empoderament personal. La creació d’un producte tangible i útil per a la societat és un reforç increïblement positiu per a les persones que atenem, especialment vulnerables i en risc permanent d’exclusió social.

Oferim orientació i formació ocupacional i des del nostre Centre Especial de Treball (CET), realitzem serveis per a empreses, administracions i particulars. Estem especialitzats en jardineria, pintura i senyalització, manipulats, manteniments i gestió d’aliments i tenim una bugaderia.

Disposem de quatre llars-residències on fomentem la seva autonomia i disposem també d’un servei de suport a la vida independent en la pròpia llar.

El nostre Punt de trobada és l’espai de lleure que garanteix un temps d’oci individual i compartit i amb igualtat de condicions que la resta de la població.

 

 El compromís amb la qualitat

T’oferim un producte fet a mà i, el més important, fet amb el cor. Amb dissenys originals i materials de primera qualitat. Tenim una gran varietat i si cal, adaptem els nostres dissenys a les teves necessitats: digues el què t’agradaria i nosaltres ho creem per a tu.

 

 

Si vols més informació

contacta amb nosaltres

 

Configuració

Compartir

Menú

Crea un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Iniciar sessió