Taller Baix Camp
Estàs aquí:
Sobre nosaltres
»
Contrast
 
Imprimir
 
Grandària del text

Reconeixements


2016

 • Diploma de responsabilitat social empresarial atorgat per l’Obra Social “la Caixa” per la seva col·laboració amb el Programa Incorpora de foment a la integració de persones amb dificultats per accedir al món laboral.
  Veure diploma

2012

 • Premi Integra BBVA
  Abril 2012, el BBVA en el seu IV Premi Integra reconeix la tasca de la nostra entitat pel Projecte de Recuperació d’Aliments Frescos per a Persones sense Recursos.
 • Projecte DICE-BBVA
  En data 22 de març, el BBVA ens concedeix el premi al projecte DICE-BBVA en la seva Línia de suport a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

2010

 • Guardó Inserció / Inclusió Social
  La Confederació empresarial de la província de Tarragona, CEPTA en data 14 de febrer de 2011 ha concedit a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp per haver contribuït de manera sostinguda a la promoció, inserció laboral i contractació de persones amb minusvalidesa.

2005

 • Creu de Sant Jordi
  El Govern de la Generalitat de Catalunya, el 12 de juliol de 2005, va prendre l’acord d’atorgar la Creu de Sant Jordi a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp. La Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya va ser creada pel Decret 457/1981, de 18 de desembre, amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. Aquest guardó, que pren el nom i el símbol del patró de Catalunya, és una de les màximes distincions que atorga el Govern de la Generalitat. En el nostre cas no és un reconeixement individual sinó que reconeix l’esforç i la dedicació de totes les persones que formem part del projecte col·lectiu que suposa la nostra entitat envers les persones amb discapacitat i les seves famílies.
 • Placa President Macià
  Concedida per la Generalitat de Catalunya segons acord de govern de data 25 de gener de 2005 per les millores i les iniciatives de progrés adoptades en l'ordre laboral.

2004

 • Guardó de la ciutat de Reus
  El Ple de l'Ajuntament de Reus, en sessió celebrada el 29 d’octubre de 2004 atorga el guardó de la ciutat a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp, en reconeixement al treball en favor de la integració de les persones amb discapacitats i pel reconeixement dels seus drets, i de manera especial en escaure’s el 25è aniversari de la seva fundació.
 • Premi de l’UGT
  Concedit a Associació, en reconeixement a la seva labor social en defensa dels minuvàlids fisics i sensorials a través del Centre Especial de Treball, Servei de Teràpia Ocupacional i Servei d’Orientació i Inserció Laborals.

1999

 • Placa AIDEMARL
  Concedida a l’Associació per aquest Centre d’Educació Especial.
 • Primer premi social
  Concedit a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp amb el suport de la Fundació Privada Reddis.

1998

 • Medalla ACELL
  Medalla ACELL al millor esportista Tarragoní concedida a l’Associació.
 • Placa President Macià
  Condedida per la Generalitat de Catalunya a l’Associació per les millores de progrés adoptades en l’ordre laboral.

1996

 • Guardó EXPRO/REUS
  Concedit a l’Associació de Pares del Taller Baix Camp per la creació de llocs de treball.

1995

 • Guardó POPULARS/95
  Concedit a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp per COPE, Cadena 100 i Diari de Tarragona (votació popular) en reconeixement a la tasca realitzada.