Caminada popular

La Caminada Popular en benefici del Taller Baix Camp és una activitat que va nàixer al 2018com una proposta saludable, solidària i inclusiva, oberta a la ciutadania de totes les edats i que durant l’última edició 2022 va a reunir a més de 1100 persones inscrites, la més multitudinària fins a la data.

Tot un èxit de participació en la qual els participants van poder triar entre dos recorreguts i, com ja és habitual, en acabar la caminada hi va haver diverses activitats.

Aquesta edició, al Jardí Sensorial que té l’associació al seu centre de Masia Roig, van poder gaudir de l’actuació del cantant i compositor reusenc Joan Masdéu, que va repassar els seus temes més coneguts. A més, enguany es va poder adquirir també el Vi Solidari del Taller Baix Camp, l’Ètim El Syrah de la Cooperativa Falset Marçà, que es va presentat setmanes abans.

L’acte va comptar també amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Carles Pellicer i la Presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó, entre d’altres autoritats.

Aquesta activitat està dintre del cicle de caminades populars, organitzada per la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports.

En edicions anteriors els participants van poder gaudir d’altres activitats com ara un vermut electrònic, un dinar popular, sortejos, concerts…