Casa Navàs

La Casa Navàs ha impulsat aquest projecte educatiu adaptat a les competències curriculars de cada curs escolar. Els alumnes no només aprendran sobre modernisme, sinó que també treballaran els valors, la companyonia i la igualtat. Gràcies a la col·laboració amb el Taller Baix Camp, persones amb discapacitat intel·lectual participaran com a actors i actrius al projecte, posant-se en el paper del personal de servei de la casa.

Pel Taller Baix Camp és un pas més per a la visibilització i la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual de la ciutat de Reus. A més, poder-ho fer en un espai tant emblemàtic com és la Casa Navàs encara li dona més valor.

També es molt important que les persones amb discapacitat puguin participar de les activitats culturals, i més en aquest cas si ho fan com a protagonistes i no només com a espectadores.

En aquest cas es fa un pas més endavant, ja que es tracta d’una activitat en que el públic seran nens i nenes i tindran una interacció amb les persones usuàries del Taller.

Un altre aspecte a destacar és la continuïtat en el temps d’aquesta activitat. La col·laboració del Taller en el projecte no està pensada com una participació puntual, sinó que es preveu durant totes les visites que tinguin lloc durant el curs escolar.