Reconeixements

2019

Imprescindibles- Canal Reus TV

2017

Premi Granini – Charity project

2016

Diploma Incorpora La Caixa atorgat per l’Obra Social “la Caixa” per la seva col·laboració amb el Programa Incorpora de foment a la integració de persones amb dificultats per accedir al món laboral.

2012

El BBVA en el seu IV Premi Integra reconeix la tasca de la nostra entitat pel Projecte de Recuperació d’Aliments Frescos per a Persones sense Recursos.

El BBVA ens concedeix el premi al projecte DICE-BBVA en la seva Línia de suport a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

2010

La Confederació empresarial de la província de Tarragona (CEPTA) concedeix Guardó Inserció / Inclusió Social a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp per haver contribuït de manera sostinguda a la promoció, inserció laboral i contractació de persones amb minusvalidesa.

2005

El Govern de la Generalitat de Catalunya va prendre l’acord d’atorgar la Creu de Sant Jordi a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp. Aquest guardó és una de les màximes distincions que atorga el Govern de la Generalitat. En el nostre cas no és un reconeixement individual sinó que reconeix l’esforç i la dedicació de totes les persones que formem part del projecte col·lectiu que suposa la nostra entitat envers les persones amb discapacitat i les seves famílies.

2004

El Ple de l'Ajuntament de Reus atorga el Guardó de la ciutat de Reus a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp, en reconeixement al treball en favor de la integració de les persones amb discapacitats i pel reconeixement dels seus drets, i de manera especial en escaure’s el 25è aniversari de la seva fundació.

Premi de l’UGT concedit a Associació, en reconeixement a la seva labor social en defensa de les persones amb discapacitats físiques i sensorials a través del Centre Especial de Treball, Servei de Teràpia Ocupacional i Servei d’Orientació i Inserció Laborals.

1999

Placa AIDEMARL concedida a l’Associació per aquest Centre d’Educació Especial.

Es concedeix el Primer Premi Social a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp amb el suport de la Fundació Privada Reddis.

1998

Medalla ACELL al millor esportista Tarragoní concedida a l’Associació.

Placa President Macià concedida per la Generalitat de Catalunya a l’Associació per les millores de progrés adoptades en l’ordre laboral.

1996

Guardó EXPRO/REUS concedit a l’Associació de Pares del Taller Baix Camp per la creació de llocs de treball.

1995

Guardó POPULARS/95 concedit a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp per COPE, Cadena 100 i Diari de Tarragona (votació popular) en reconeixement a la tasca realitzada.