Información básica sobre protección de datos. Responsable: ASSOCIACIÓ TALLER BAIX CAMP - CIF: G43036185 - Pol. Ind. Mas Batlle - Joan Oliver, 28 - 30 43206 REUS (Tarragona). Puede contactar con nuestro Delegado de Protección de Datos en lopd@tallerbaixcamp.org. Finalidad: Gestión de sus datos de contacto para dar respuesta a las dudas y/o preguntas que pueda tener en relación con los servicios, productos y/o actividades de nuestra Asociación. Legitimación: Su consentimiento facilitado con el envío de este formulario web. Destinatarios: No se cederán datos a terceros. Conservación: El plazo de prescripción de acciones legales. Derechos: De acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y oposición, vía email a lopd@tallerbaixcamp.org, adjuntando fotocopia de documento oficial que le identifique. Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en la “Política de Privacidad” de la página web www.tallerbaixcamp.org.
Projectes Erasmus +
Els projectes Erasmus+ son aquells que formen part del programa de la Unió Europea per tal de fomentar l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa.
Actualment, el programa s’estableix per un període de 7 anys (2021-2027) i té fixades com a prioritats la inclusió social, les transicions ecològiques i digitals, i el foment de la participació de les persones joves en la vida democràtica.
En el cas de l’Associació Taller Baix Camp, les activitats de cooperació estratègica es duen a terme en l’àmbit de l’educació de persones adultes.
Fins ara, l’entitat ha participat en diferents d’aquests projectes transnacionals, coneguts a través de l’acció clau 2 (KA2), referents a la Cooperació per la Innovació i l’Intercanvi de Bones Pràctiques.
Amb el suport de:
CREAS 2023-1-LT01-KA220-ADU-000155789
SOCIS DE LA COOPERACIÓ
Associació Taller Baix Camp – Espanya
Artied Ltd – Bulgària
Asset Basilicata – Itàlia
VSI Edukaciniai Projektai – Lituània
Zdruzenie Institut Za Razvoj NA Zaednicata – República del Nord de Macedònia.
DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
El projecte CreaS (Creative Seniors – Be Active, Be Artist, Inspire Others) es tracta d’un projecte de cooperació de 2 anys Erasmus+ (KA220), de l’àmbit d’educació d’adults, que pretén crear oportunitats per l’envelliment actiu i la socialització de les persones grans a través d’experiències de reciclatge artístic i creatiu.
L’objectiu del projecte és fomentar a les persones grans i als seus educadors a ser creatius, involucrar-se en el reciclatge artístic, millorar la qualitat de vida i socialització d’aquestes persones i sensibilitzar als països socis i de la UE de la importància de donar a les persones grans les oportunitats de romandre socialment actives i compromeses.
PAQUETS DE TREBALL DEL PROJECTE
El projecte està format per 5 paquets de treball diferents (Work Packages) a desenvolupar.
-
WP1. Gestió del projecte. El soci coordinador (EDUPRO) monitoritzarà i avaluarà la major part dels processos de gestió relacionats amb el desenvolupament del projecte. (CDI) serà el responsable de la garantia de la qualitat del projecte i (TBC) com a responsable de l’explotació de resultats.
-
WP2. Desenvolupament d’una brúixola fàcil d’utilitzar de com implicar a la gent gran en l’aprenentatge d’experiències creatives i en l’activitat d’emprenedoria.
-
WP3. Formació internacional d’educadors sèniors entre iguals, promovent que les persones grans es converteixin en agents de canvi entre els seus companys i a implicar-los directament en activitats educatives i experiències creatives d’aprenentatge, donant-los suport al seu envelliment actiu i inclusió social.
-
WP4. Creació d’un catàleg amb activitats d’art i manualitats i reciclatge apte per a gent gran.
-
WP5. Pla de difusió. Creat amb la finalitat d’assegurar la visibilitat del projecte i Erasmus+, així com difondre els productes i resultats i augmentar la conscienciació sobre la importància de crear oportunitats perquè les persones grans es mantinguin socialment actius i compromesos.
ENLLAÇOS DEL PROJECTE
COPE 2022-1-ES01-KA220-ADU-000088918
SOCIS DE LA COOPERACIÓ
Associació Taller Baix Camp – Espanya
Artied LTD - Bulgària
Associació Educativa i Cultural Blue Beehive – Espanya
Corporation for Succor and Care of Elderly and Disabled (FRODIZO) – Grècia
Fondazione Istituto dei Sordi di Torino - Itàlia
National Association of Professionals working with people with disabilities (NARHU) - Bulgària
VSI Edukaciniai Projektai (EDUPRO) - Lituània
DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
El projecte COPE (Enabling Adult Educators to Cope with Aggressive behavior of Disadvantaged Learners) es tracta d’un projecte de cooperació de 2 anys Erasmus+ (KA220), de l’àmbit d’educació d’adults, que pretén prevenir, detectar i gestionar les conductes de les persones amb discapacitat intel·lectuals o malalties de salut mental quan aquestes es tornen agressives, mitjançant l’aplicació d’enfocaments no invasius centrats en la persona.
PAQUETS DE TREBALL DEL PROJECTE
El projecte està format per 5 paquets de treball diferents (Work Packages) a desenvolupar.
- WP1. Gestió del projecte. El soci coordinador (TBC) monitoritzarà i avaluarà tots els processos de gestió relacionats amb el desenvolupament del projecte.
- WP2. Creació d’una Base de Dades. Constarà de tècniques i eines que permetin identificar, prevenir i gestionar el comportament agressiu de les persones amb discapacitat intel·lectual o malalties de salut mental, així com també per recolzar als educadors d’adults en la construcció de resiliència emocional.
- WP3. SPOOC. Consisteix en la preparació de cursos en línia oberts per a l’autoformació d’especialistes i educadors d’adults per capacitar-los i desenvolupar les seves competències en la gestió dels canvis de conductes de persones amb discapacitat intel·lectual o malalties de salut mental quan aquestes es tornen agressives.
- WP4. APP. Desenvolupament d’una aplicació que permet la millora en la comunicació entre educador i estudiants adults amb discapacitat intel·lectual.
- WP5. Pla de difusió. Creat per difondre els resultats del projecte als grups destinataris, parts interessades i socis associats.
ENLLAÇOS DEL PROJECTE
Web: www.copewithagression.eu
Facebook: @Copewithagression
CO-EDUCATION IN GREEN 2020-1-LT01-KA204-077953
SOCIS DE LA COOPERACIÓ
Associació Taller Baix Camp – Espanya
Center for Competence and Development Cyprus (COMCY) - Xipre
Open Europe – Espanya
p-Consulting.gr – Grècia
Polygonal NGO - Itàlia
Universidade de Aveiro – Portugal
VSI Edukaciniai Projektai – Lituània
DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
El projecte Co-Education in Green busca promoure l’educació ambiental comunitària mitjançant un procés d’aprenentatge basat en projectes, dirigit per educadors d’adults i que compta amb la participació dels alumnes, inclosos els que presenten necessitats especials, així com la comunitat educativa local. El projecte té com a objectiu principal capacitar als educadors d’adults en l’educació comunitària, posant èmfasi en les qüestions mediambientals i d’accessibilitat per les persones amb discapacitat.
RESULTATS DEL PROJECTE
El projecte està format per 3 resultats intel·lectuals (Intellectual Outputs) diferents a desenvolupar.
- IO1. Metodologia de creació d’espais verds compartits i procediments d’implementació.
- IO2. Kit de capacitació online, per millorar les competències i habilitats dels educadors en matèria d’educació cooperativa orientada al medi ambient per mitjà de la transformació col·laboradora d’espais compartits en àrees verdes accessibles.
- IO3. Manual per educadors d’adults i centres educatius sobre com co-crear jardins multi sensorials per adults amb necessitats especials. També s’inclourà la organització d’un esdeveniment de co-creació d’un jardí multi sensorial en tots els països socis.
ENLLAÇOS DEL PROJECTE
Web: www.coeducationingreen.eu
Facebook: @educationingreen
Instagram: @coeducationingreen