Èxit de la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp.

Aquest diumenge ha tingut lloc la quarta edició de la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp que, amb més de 1100 persones inscrites, ha estat la més multitudinària fins a la data.  

En un matí gairebé primaveral, els participants han pogut triar entre dos recorreguts i en acabar, al Jardí Sensorial que té l’associació al seu centre de Masia Roig, han pogut gaudir de l’actuació del cantant i compositor reusenc Joan Masdéu, que ha repassat els seus temes més coneguts. A més, enguany s’ha pogut adquirir també el Vi Solidari del Taller Baix Camp, l’Ètim El Syrah de la Cooperativa Falset Marçà, que s’ha presentat recentment. 

L’acte ha comptat també amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Carles Pellicer i la Presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó, entre d’altres autoritats. 

Aquesta activitat està dintre del cicle de caminades populars, organitzada per la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports.

Sobre Taller Baix Camp

El Taller Baix Camp és una associació sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Actualment dóna servei a més de 300 famílies, principalment de Reus i del Baix Camp.

Per a més informació podeu contactar amb:

Comunicació Taller Baix Camp (Ferran Vidilla)

comunicaciotbc@tallerbaixcamp.org

Tel. 977 328 383 – 685 207 221

Entrades relacionades