El Taller Baix Camp amplia la seva oferta formativa.

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat el curs de Promoció i intervenció socio-educativa amb persones amb discapacitat, l’entitat ha engegat una nova convocatòria que té previst l’inici durant aquest primer trimestre de 2023.

Des de l’entitat es valoren molt positivament aquestes formacions ja que, en estar directament vinculades a l’activitat que desenvolupa el Taller Baix Camp amb persones amb discapacitat, permet disposar d’una borsa de persones candidates amb la qualificació i la formació necessària per cobrir possibles vacants.

En aquest sentit, val a dir que un 66% de les persones que van realitzar aquesta formació l’any passat ja han trobat feina a la nostra o altres entitats i empreses del sector.

Actualment des de l’entitat s’està desenvolupant el Programa d’FPO DUAL, també dirigit a la formació en l’atenció directa a persones amb discapacitat.

Aquesta nova formació és gratuïta i està cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. La durada del curs és de 370 hores la part teórica, i 80h el mòdul de pràctiques.

Per a més informació sobre com accedir a la formació es pot contactar amb el 977328383 o a tallerbaixcamp@tallerbaixcamp.org

Entrades relacionades