Taller Baix Camp disposarà de vehicles per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa” i el concessionari Tarraco Center

La Fundació “la Caixa” i Concessionari Tarraco Center, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït a que la nostra entitat disposi de dues furgonetes per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat.
L’acció s’emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d’empreses i particulars amb l’objectiu d’ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.


Aquests dos vehicles permetran el transport tant de les persones treballadores del Taller Baix Camp com de mercaderies dels diferents Serveis que l’entitat ofereix.
A l’acte de lliurament, que ha tingut lloc al Taller Baix Camp a Reus, hi ha assistit el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana; Fèlix Nicolàs i Antoni Ferrater per part  del Concessionari Tarraco Center; i el director comercial de CaixaBank Consumer Payments, Manel Ble.
Durant l’acte s’ha visitat el Jardí sensorial, que forma part del projecte Education in Green de la Unió Europea i que aquesta primaveraha començat a donar servei a les persones usuàries dels nostres centres ocupacionals.

Entrades relacionades